Preview Mode Links will not work in preview mode

Successtof Podcast


Sep 13, 2019

Vertrouw jij op je intuïtie? En hoeveel keuzes maak jij blindelings op basis van je intuïtie?  Als je het aan mij vraagt is het ontwikkelen en leren luisteren naar je intuïtie als een ondernemer enorm belangrijk. Het kan er namelijk voor zorgen dat je vanuit veel meer vertrouwen gaat ondernemen en daardoor sneller stappen zet omdat je sneller keuzes maakt. 

Ben jij nu die ondernemer die niet zo goed weet hoe je dan je intuïtie ontwikkelt? Voelt het soms nog iets te zweverig? Of te zwaar? Dan is deze aflevering jou op het lijf geschreven! In deze aflevering geef ik je namelijk 3 supersimpele en praktische oefeningen om je intuïtie (nog verder) te ontwikkelen. Ik heb immers al lang ontdekt dat het helemaal niet 'moeilijk' of 'zweverig' hoeft te zijn. En dat als we er per dag een paar minuten aan besteden, we grote resultaten kunnen neerzetten. 

Een must listen dus voor iedere ondernemer die klaar is om (nog meer) te leren vertrouwen op haar intuïtie en deze (nog verder) te ontwikkelen. Vanuit ease. En vanuit joy!