Preview Mode Links will not work in preview mode

Successtof Podcast

Jul 31, 2018

Tegenwoordig denken veel mensen dat de 'holy grail' naar het bouwen van een succesvolle business het maken van een online programma is. Maak een online programma en het gaat zichzelf verkopen, toch? En hoewel ik zelf enorme fan ben van online programma's en al die andere manieren waarmee je passief inkomen kunt...


Jul 30, 2018

Als jij mij vorig jaar had verteld dat ik zo snel mijn bedrijf zou schalen, dan had ik je heel hard uitgelachen. Op dat moment leek dit namelijk nog een heel erg ver doel. Überhaupt om te worden betaald voor mijn kennis in plaats van voor mijn tijd vond ik best wel spannend. 

Maar hoe is dit mij gelukt? Hoe heb ik...


Jul 27, 2018

Tell me... Er is een reden waarom jij jouw business bent begonnen? Dat jij een bepaald vision voor ogen hebt waar jij jezelf al in ziet staan? Hoe tof zou het zijn als je nu al het gevoel hebt dat jij jouw droomleven leeft? En dat jij niet hoeft te 'wachten' totdat het zich in jou leven manifesteert.

Met deze aflevering...


Jul 26, 2018

Als je een business bouwt, kun je vaak niet om bepaalde tools heen. Deze tools helpen je om je business soepeler te laten lopen, om wat werk uit handen van je te nemen, om iets neer te zetten wat zonder deze tool niet mogelijk is en ga zo maar door. 

In de aflevering van vandaag vertel ik jou welke 10 tools ik zelf in...


Jul 25, 2018

Iedereen die mijn vlogs volgde, weet dat ik 1,5 maand geleden een doel voor mijzelf op mijn deur had geplakt (want dan zag ik dat iedere dag). Een bedrag van € 20.000 manifesteren. En een paar dagen geleden kwam ik, door mijn oplettende vriend, dus tot de conclusie dat ik deze maand die € 20.000 heb gemanifesteerd....