Preview Mode Links will not work in preview mode

Successtof Podcast

Jan 31, 2022

Het is één van de dingen die ik zie gebeuren bij veel ondernemers die niet helemaal goed gaan: het stellen van doelen. En dan voornamelijk: de reden achter het stellen van hun doelen. In de aflevering van vandaag ga ik daar wat dieper op in en deel ik mijn visie hierop. En vertel ik je op welke manieren ik met mijn...


Jan 28, 2022

Tja, kan er veel over vertellen maar het enige dat ik wil delen is: ga deze aflevering luisteren. Want er zit een hele mooi boodschap in verpakt die ik zelf ook nodig had om te horen op een bepaald moment in mijn ondernemerschap. En waarvan ik zeker weet dat het jou ook weer verder gaat helpen. 


Jan 27, 2022

Hoe ziet een succesvolle lancering achter de schermen er nu ECHT uit? In deze aflevering van vandaag ga ik je daar meer over vertellen. Aan de hand van drie cases studies van klanten vertel ik je: 

  • Wat zij hebben gedaan om hun aanbod vol te krijgen; 
  • Tegen welke belemmeringen zij opliepen c.q. voor ziczelf moesten...


Jan 26, 2022

Wat ik wil delen over deze aflevering? Ga hem luisteren ; -) Het is een aflevering die ik al 2 jaar op wilde nemen maar nooit echt de goede woorden voor kon vinden. En afgelopen periode viel alles op zijn. Waardoor ik eindelijk voelde: yup! Dit is de grootste les die ik heb geleerd en waar ik tot op de dag van vandaag...


Jan 25, 2022

Hoewel het soms lijkt dat Facebook advertenties de 'holy grail' zijn, is dat altijd het geval. Er zijn namelijk momenten in jouw ondernemerschap dat advertenties jouw business significant kunnen laten groeien, maar ze juist ook enorm in de weg kunnen zitten. In de aflevering vandaag ga ik hier wat dieper op in. 

Ik ga...