Preview Mode Links will not work in preview mode

Successtof Podcast


Aug 13, 2021

Als er iets dat mijn klanten gemeen hebben: ze zijn heel tevreden over mijn de samenwerking met mij en de trajecten die ze bij mij volgen. Meer dan de helft verlengt veelal zijn traject ( soms tot wel 3x ) en behalen ook hele mooie resultaten. Niet alleen in hun business maar ook in hun persoonlijke leven. 

In de aflevering van vandaag deel ik met jou hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw klanten de allerbeste ervaring gaat geven in jouw trajecten. Want op die manier bouw je mijn inziens de meest duurzame business. Mijn motto is dan ook niet voor niets: 'serve the hell out of your clients'. Iets waar ik 100% achtersta. 

Je gaat in deze aflevering leren: 

  • De beste en grootste kans die de meeste ondernemers laten liggen bij de start van hun traject om hun klanten de beste ervaring te geven; 
  • Waarom je eigen ontwikkeling en groei belangrijk is bij het leveren van de best ervaring aan je klanten ( en waarom sommige coaches om deze reden niet het maximale uit trajecten halen ) 
  • De mindset switch die je hebt te maken als je jouw klanten een ultieme ervaring wilt geven ( en hoe deze voor mij alles veranderde )
  • De juiste vragen die je wilt stellen om het maximale aan jouw klanten te kunnen geven

Voor iedereen een must listen dus! Althans: als je graag je klanten de allerbeste ervaring wilt geven ; -)