Preview Mode Links will not work in preview mode

Successtof Podcast


Sep 27, 2019

Ik ben echt dol op de Wet van Aantrekking. En hoewel ik daar in mijn marketing niet veel over deel, is het zeker iets waar ik ook mijn klanten mee help. Om de Wet van Aantrekking voor hen te laten werken zodat zij die business voor zichzelf kunnen creëren. Daarbij kom ik dus geregeld in aanraking met de vraag: 'ik heb zoveel geprobeerd, maar het lukt gewoon niet'.

En dat vind ik zonde. Want ook dat vind ik, net zoals het groeien van je business, dat het simpel mag zijn. En dat het ook echt 100%% simpel is. Maar waarom lukt het dan toch niet iedereen? In deze aflevering ga ik daar wat dieper op in en vertel ik je waarom de Wet van Aantrekking op wetenschappelijk niveau niet voor je werkt en wat je kunt doen om het WEL voor je te laten werken. Simpel. Gemakkelijk. En vooral heel ontspannen en leuk.

Ben jij dus iemand die nog moeite heeft met manifesteren? En wil jij de Wet van Aantrekking voor je laten werken? Luister dan deze aflevering en ontdek welke praktische acties jij nog vandaag kunt nemen om daar verandering in te brengen.