Preview Mode Links will not work in preview mode

Successtof Podcast


Feb 16, 2021

Een belemmering die ik nog weleens voorbij zie komen bij vrouwelijke ondernemers is: 'het runnen van een succesvolle business als moeder is MOEILIJK!'. Dat is de reden waarom ik één van mijn klanten, Marjolein Mennes van Lieve Moeders, in mijn podcast uit heb genodigd. Omdat zij moeder is. Een hele succesvolle business runt. En dus haar ervaringen, inzichten en tips met alle vrouwelijke ondernemers kan delen die ook moeder zijn. En ook mooie business voor zichzelf willen creëren. 

In deze prachtige en open aflevering praat ik met Marjolein over: 

  • Wat de intrinsieke motivatie van Marjolein is voor Lieve Moeders
  • Welke eigenschappen Marjolein juist sterker in haar business hebben gemaakt doordat ze moeder is
  • Wat Marjolein zowel persoonlijk als zakelijk (haar strategie) heeft geholpen om met haar bedrijf zo snel richting de €100.000 omzet te groeien en zelfs verder. 
  • De grootste mindfuck die Marjolein hebben tegengehouden om naar haar eerste € 100.000 omzet te groeien
  • Hoe Marjolein haar goedlopende business combineert met de zorg voor haar twee kinderen, zelfs op momenten die je niet voor het uitkiezen hebt (zoals: een lockdown)
  • Hoe Marjolein ervoor zorgt dat ze haar grenzen bewaakt en ‘on top of her game’ blijft
  • Wat de focus in 2021 voor Marjolein gaat zijn
  • Hoe de samenwerking met mij zowel Marjolein als haar business heeft laten groeien en hoe ze dit heeft ervaren de afgelopen twee jaar

------------------------------------------------------

Marjolein Mennes is coach en eigenaar van het bedrijf Lieve Moeders. Met haar Mindful Moeder Methode en programma, waar al meer dan 5000 lieve moeders al kennis mee hebben gemaakt, inspireert zij online ook wekelijks 30.000 moeders online inspireert om vol vertrouwen te genieten van het moederschap en hun gezin. Daarin (haar podcast en Instagram) deelt ze regelmatig wat haar bezig houdt en haar belangrijkste inzichten van het moederschap. 

Instagram

Podcast 

Website