Preview Mode Links will not work in preview mode

Successtof Podcast

Dec 17, 2021

Regelmatig hoor ik het voorbij komen bij ondernemers: 'ik vind sales call niet leuk, omdat het zwaar aanvoelt'.

En dat is jammer. Want als jij er een zware energie in hebt zitten ( en bij voelt ) dan zal dit zich ook gaan uiten in de resultaten daaruit.

Om die reden wil ik wat dieper ingaan op dit onderwerp. En wil ik...


Dec 3, 2021

Jeetje vrouw! Ik ben zo enthousiast over deze aflevering haha! Want het is een aflevering waarin ik zoveel 'golden nuggets' in heb gestopt van mijn jaren als business coach. Wat ik heb gezien bij mijn 1:1 klanten, maar ook stiekem wat ik zie gebeuren bij veel ondernemers die ik spreek.

En hoe al deze golden nuggets...


Nov 19, 2021

Wist jij dat er een verschillende manieren zijn hoe jij het spel van ondernemerschap kunt spelen? Waarbij de één erg helpend is voor het groeien van jouw business en de andere manier jou juist heel erg kan belemmeren in jouw groei. 

In de aflevering van vandaag ga ik daar wat dieper op in. En deel ik met jou op welke...


Nov 12, 2021

Het creëren van een krachtig aanbod. Je weet wel: zo eentje waardoor je potentiële klanten niet meer om je heen kunnen EN graag met jou samen willen werken. Ik krijg geregeld vragen hierover. Hoe je nu ervoor zorgt dat je een goed aanbod neer weet te zetten. In deze afleveirng ga ik daar wat dieper op in. En ik ga je...


Oct 29, 2021

Dat next level. Jouw volle potentie. Groots gaan. Het is maar hoe je het wilt noemen. Maar vandaag gaan ik het precies daar over hebben. Ik ga jou vertellen hoe jij vandaag nog met één simpele opdracht kunt gaan voor dat next level. Dat wat er al in je zit, maar misschien nog niet er nu helemaal uit komt. Ik ga je...