Preview Mode Links will not work in preview mode

Successtof Podcast

Dec 18, 2020

Ik houd van deze afleveringen! Want zolang ik deze podcast heb (en dat is al lang haha), kijk ik ieder jaar terug op mijn afgelopen jaar. EN ook vooruit. Wat maakt dat ik het leuk vind? Omdat ik jou volledig transparant mag meenemen in mijn ondernemersavontuur. En hallelujah: how I'm loving that! 

In deze aflevering...


Dec 11, 2020

Jij bent klaar om je dienst te lanceren voor een groot publiek! Maar er is één klein probleem: je publiek is niet zo 'groot'. Naast je moeder, broer en vrienden heb je maar een handjevol mensen die weten wat je doet en überhaupt geinteresseerd zijn om iets van je te kopen. Dus hoe zorg je ervoor dat wanneer je...


Dec 4, 2020

Wat als je door middel van een paar simpele inzichten ervoor kunt zorgen dat je begrijpt wat ervoor nodig is om jezelf ECHT te transformeren naar een - voor jou - succesvol persoon? 

Sounds awesome, right? 

In deze aflevering ga ik dit onderwerp dus bespreken. En ga ik jou laten zien hoe je van binnen naar buiten kunt...


Nov 27, 2020

Het behalen van € 5.000 per maand omzet klinkt voor sommige een ver-van-bed-show. En ik begrijp het volkomen. Als je het immers niet eerder hebt gedaan, kan het 'lastig' lijken (lees: dat dacht ik tot paar jaar geleden ook).

TOCH is dit niet het geval! Het is zelfs simpeler dan dat je denkt. Met deze aflevering wil ik...


Nov 24, 2020

Ja! Je ziet het goed. De interviews met prachtige en inspirerende ondernemers zijn weer terug!!!

En in deze aflevering ga ik in gesprek met Debra van de Heide. Zij heeft met dsocials (haar Instagram marketing bureau) binnen 12 maanden een succesvol bedrijf neergezet. Waarbij zij zich als social media marketeer...