Preview Mode Links will not work in preview mode

Successtof Podcast


Jun 21, 2019

Het is een droom van veel ondernemers: een event of workshop organiseren. Om offline een connectie te maken met hun ideale klant en iets geweldigs neer te zetten dat 'life-changing' gaat zijn. Toch zijn er veel ondernemers die zich door één angst laten tegenhouden: 'wat als er niemand komt?'. En waarbij dat event of die workshop een droom blijft. En dat is zo ontzettend jammer. Want wat als dit event niet alleen voor je ideale klant, maar ook voor jezelf life changing gaat zijn?

Ik kan het weten! 

Mijn event van 14 juni was het moment waarop ik voelde dat ik in mijn 'zone of genius' werkte en waarop alles bij elkaar kwam. En de reacties van de deelnemers? Zo mooi en zo bijzonder. Niet in woorden te beschrijven. 

En dat gun ik jou ook.

Dat is de reden waarom ik deze podcast op heb genomen. In deze podcast vertel ik jou namelijk wat ik zelf heb gedaan om mijn event (maar ook mijn vorige strategiedag) volledig uit te verkopen en hoe jij dit dus ook kunt doen. In deze podcast leer je: 

  • De grootste fout die ondernemers maken als ze een event vol willen krijgen;
  • Hoe ik mij bijna had tegen laten houden door mijn eigen eigen ‘mind’ en wat ik dus ook vaak zie gebeuren bij andere ondernemers (en wat jij daarvan kunt leren);
  • De allerbelangrijkste skill die je als ondernemer moet hebben (waardoor je onverslaanbaar wordt binnen elk gebied)
  • Hoe de uitspraak ‘it is just business’  jou gaan helpen om binnen no time je event of workshop uit te verkopen;
  • Wat je verkeerd doet als je via social media geen kaartjes verkoopt (en hoe je dit dus kunt aanpassen);
  • De reden waarom het uitverkopen van je event eerder als een lijdensweg dan een feestje voelt; 
  • Het allerbelangrijkste verschil of je event uitverkocht gaat raken of niet (en hoe dit voor alle facetten in je business doorwerkt).

Wil jij op de wachtlijst en als eerste op de hoogte zijn wanneer een nieuw Breakthrough Event plaatsvindt? Schrijf je dan hier in: https://www.deisyamelsbeek.nl/inschrijving-breakthrough-event/